Jag har alltid älskat blommor

Jag som driver Vackra Buketter heter Nathaline och bor i centrala Trollhättan. Jag har så länge jag kan minnas älskat blommor och växter. Att utbilda mig till florist var en dröm som jag aldrig trodde skulle bli sann. Men ibland blir drömmar sanna och den 30 Augusti 2021 tog jag examen och blev diplomerad florist. 

Förutom att arbeta som frilansflorist så arbetar jag som social media content creator . Något som jag har arbetat med sen 2015. 2018 började jag även arbeta som frilansfotograf.  Min passion för blommor och växter har alltid funnits där men 2019 exploderade mitt intresse. Jag har ca 100 växter här hemma i vår lilla lägenhet på 33 kvm. 

Min framtidsvision

Min stora dröm är att kunna odla mina egna blommor som jag kommer använda i företaget. Och under våren 2022 så kommer jag försöka göra min dröm till verklighet. Ca 20 minuter utanför Trollhättan ligger min sambos farmor och farfars hus med en stor trädgård där planen är att odla blommor för Vackra Buketter. 

Om jag lyckas med detta så kommer jag kunna erbjuda mina kunder närproducerade blommor odlade utan bekämpningsmedel. Jag kommer dokumentera detta på Vackra Buketters instagram men även i olika Youtube videos på min Youtube kanal. Jag hoppas att ni vill följa
med på denna spännande resan.