Jag har alltid älskat blommor

Jag som driver Vackra Buketter heter Nathaline och bor i centrala Trollhättan. Jag har så länge jag kan minnas älskat blommor och växter. Att utbilda mig till florist var en dröm som jag aldrig trodde skulle bli sann. Men ibland blir drömmar sanna och den 30 Augusti 2021 tog jag examen och blev diplomerad florist. 

Förutom att arbeta som frilansflorist så arbetar jag som social media content creator . Något som jag har arbetat med sen 2015. 2018 började jag även arbeta som frilansfotograf.  Min passion för blommor och växter har alltid funnits där men 2019 exploderade mitt intresse. Jag har ca 80 växter här hemma i vår lilla lägenhet på 33 kvm. Jag startade en facebook grupp vid namn Crazy Plant Parents för att jag ville ha ett forum där jag kunde dela min kärlek med andra växtgalningar. 


Jag driver även en Youtube kanal där jag laddar upp videos som handlar om hur man på bästa sätt tar hand om sina krukväxter. Där lägger jag även upp videos behind the scene från Vackra Buketter.Min framtidsvision

Min stora dröm är att kunna odla mina egna blommor som jag kommer använda i företaget. Och under våren 2022 så kommer jag försöka göra min dröm till verklighet. Ca 20 minuter utanför Trollhättan ligger min sambos farmor och farfars hus med en stor trädgård där planen är att odla blommor för Vackra Buketter. 

Om jag lyckas med detta så kommer jag kunna erbjuda mina kunder närproducerade blommor odlade utan bekämpningsmedel. Jag kommer dokumentera detta på Vackra Buketters instagram men även i olika Youtube videos på min Youtube kanal. Jag hoppas att ni vill följa
med på denna spännande resan.